4.04.2009 г., 20:02 ч.

На пода на класна стая съм... 

  Поезия » Друга
526 0 1

На пода на класна стая съм.
Всичко около мен е като сън.
В поза за медитация и в транс
аз може би все пак имам шанс.

Чувам съучениците си загрижени
и виждам, че за мен говорят, но не мога
да им отговоря и с тревога
се мъча да се отскубна от силите неземни,

от които съм обладана
и се опитват да ме замъкнат
в тяхната тъмна страна,
където всички създания тръпнат

от благоговение при вида
на своя повелител -
демон с безброй много лица,
морален разрушител.

На пода на класна стая съм.
Всичко около мен е като сън.
В поза за медитация и в транс
аз може би все пак имам шанс.

© Йоанна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Имаш, Йоана! А и носиш и свещенно име при това!

    Поздравления!
Предложения
: ??:??