9 ago 2013, 21:39

На прага I 

  Poesía » Otra
389 0 3

Стоя на прага на деня.

Какво ли всъщност, ден, ми носиш?

Усмихвам се, не те виня...

Задай ми твоите въпроси!

 

Ще търся отговор сама,

а привечер ще ти го кажа,

ако по пътя към дома

разлееш слънце по паважа.

 

Посрещам те с надежда, ден,

със вяра пак ще те изпратя.

Любов дари, но не на мен,

на чакащите по земята. 

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??