На прага на морето
В един друг живот, в едно друго време,
на края на света, на прага на морето,
дворци от пясък строеше си детето
и вярваше, че вечни ще са те...
В един друг живот, в едно друго време,
на края на света, на прага на морето,
рисуваше по пясъка сърца момичето
заклинайки в любов момчето,
В един друг живот, в едно друго време,
на края на света, на прага на морето,
едно остаряло момиче погреба сърцето
по едно незавърнало се момче...
В един нов живот, в едно ново време,
на края на света, на прага на морето,
едни стъпки удавиха вълните разпенени,
дворци и сърца... На дъното на безвремието...
© П Антонова Todos los derechos reservados
предполага, че то има дом. И ти си твърдо убедена в това. Поздрави!