И на шега да ти се стори,
и който каквото ще да ти говори...
В живота имаш само една алтернатива...
Цял живот тя до тебе да заспива.
С каквото друго и да се сдобиеш,
в студа ще трябва сам да се завиеш,
но ето ти една идея
двама ли сте, ще завиеш първо нея!
И откровено сега, приятелю, помни:
- на нея топло ли ù е, ще се стоплиш даже ти!
Защото представи си, че си сам.
Да няма кой да те погледне
и наум да си кажеш "Знам!"
Да няма кого с поглед да изпиваш,
хем тя да е в сърцето ти,
пък ти в прегръдката ù да се скриваш!
Затуй друго...
Надали ще ти потрябва,
щом там е тя...
Дори само за миг да те зарадва!
© Todos los derechos reservados