10 sept 2017, 23:33

На първи поглед 

  Poesía
633 0 2

На първи поглед

 

Започвам с думи прости,
без дилеми, без въпроси.
Животът семпъл е,
поне на първи поглед.

 

После искаме да се докоснем,
ала неопитни не знаем как.
Бягаме от срам,
превърнат след това във студ.

 

Докосваме се, някъде в съня.
А денем с драмите живеем.
Че всеки намерил е любов,
различна от първите копнежи.

 

Пуснали сме вече котви
и все така живеем.
Без промени и вълни.
Без вълнения дори...

 

Смисълът намерен и забравен,
по инерция, по навик.
Влюбени сме пак,
ала в себе си...

 

Търсим се във сънища,
а денем се избягваме по пътища.
Животът семпъл е,
поне на първи поглед...

 

© А.А. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??