3 ago 2007, 23:15

На път 

  Poesía
712 0 3
Пътят ми предлага гледка,
стари зидове с цветя висящи,
но съм впечатлен в крайна сметка
от един субект без гащи.

Беше се отместил в страни
и без капка основание,
някой би го обвинил
в липсата на възпитание.

Пътят ми се среща с небето,
гледам неспокоен и напрегнат,
някакъв тип как си бара шкембето
и псува небрежно облегнат.

© Ивайло Проданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??