12 dic 2008, 22:27

На път 

  Poesía » Filosófica
638 0 0
 

НА ПЪТ

 

На път - вечен и дълъг, без край... Дълъг, но кратък...

Вървим по него, заедно Аз и Ти, прегърнати...

На раздяла се сбогуваме и поемаме в различни посоки...

© Пламен Дилов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??