19 feb 2010, 11:38

На разходка 

  Poesía » Para niños
629 0 0

На разходка

 

Баба ми облече

новото елече.

Грабнах малкото си мече,

взех и новата си топка

и тръгнахме на разходка...  

Аз на люлка се люлея.

Весело си пея.

Дядо вестник си чете.

Баба плетка си плете.

Двама гледат ме от пейката

как поливам с лейката!

© Снежана Терзиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??