26 oct 2009, 8:29

На разсъмване 

  Poesía » De amor
898 0 19

 

 

Гола и красива, като мечтите ти,

щастливо светя в мъжките ти длани,

леглото ми са нежните ти стихове,

възглавница – сълзата ти проляна.

 

Пулсирам в побелелите ти слепоочия,

а ти възторжено ме галиш.

В такава нощ душите ни, любими,

най-нежен валс танцуват.

И на разсъмване – се любят.

 

 

09.04.2009 г.

Весела ЙОСИФОВА

 

 

МУЗИКА

 

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??