16 may 2007, 10:37

На РИА (Гергана Иванова) 

  Poesía
979 0 7

Животът не може да стъпче душата ти,
защото е вечна...
                       И в нея е Бог!
Горда след всяко падане...
Красива ,
              в своя полет висок...

      16.о5.2007

© Нина Сименова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??