May 16, 2007, 10:37 AM

На РИА (Гергана Иванова) 

  Poetry
943 0 7

Животът не може да стъпче душата ти,
защото е вечна...
                       И в нея е Бог!
Горда след всяко падане...
Красива ,
              в своя полет висок...

      16.о5.2007

© Нина Сименова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??