9 may 2012, 18:52

На Розичка 

  Poesía
452 0 0

Първата бабина радост,

първото бабино бебе,

утре ли вече ще грабне

обич голяма от мене?

 

Утре ли, Рози, ще литнеш

в тези далечни простори?

Утре ли, мила, ще свикнеш

с чужд дом и с чуждите хора?

 

Може богати да има - 

няма щастливи в чужбина!

Боже, не искам да скитат

нашите деца без Родина!

 

Сълзи до гроб ще преглъщам,

твойто добро ще мечтая.

Тебе и Брадли прегръщам,

много любов ви желая.

 

Много пази любовта си,

но не забравяй коя си.

Българска песен да чуваш!

И нека Бог да ви пази! 

© Роза Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??