20 sept 2007, 20:05

На ръба на лудостта... (Изгубена вяра) 

  Poesía
631 0 1
Виждам те, а не мога
да те докосна.
Чувствам топлината ти,
но съм все така
скован от студ.
Губя бавно надеждата
в сърцето си, като
снимка в прашен кът.
Усещам как още ухаят
цветята, които забрави у
дома, съзрях мъртвата
им нежност, онази
така студена топлота.
Блажени са вярващите?!
Ако бог съществува, не
би ми причинил това.

© Стеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??