18 dic 2006, 23:08

На С. 

  Poesía
672 0 5
           Събирам всички мигове като скъперник...
           Откраднатите ласки, нежността...
           И приютени в светлото безвремие,
           душите ни се сливат в светлина...

           И приютени в мрака топъл,
           телата ни преплетени горят
           във пламък от Божествения огън...
           И всеки миг е светлина!

© Нина Сименова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??