14 jul 2011, 16:41

На сбогуване 

  Poesía » De amor
668 0 5

Довиждане, Любов! Довиждане! До скоро!
Или пък Сбогом вече да Ви кажа аз?
Светът едва ли ще ни събере повторно.
Едва ли огън нов ще запламти за нас!

 

Едва ли пак жарава под клепачите
ще пари с мисълта за Вас в зори!
И с триста огнени сълзи да плачете,
угасналият огън - не гори!

© Божидар Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??