14.07.2011 г., 16:41 ч.

На сбогуване 

  Поезия » Любовна
667 0 5

Довиждане, Любов! Довиждане! До скоро!
Или пък Сбогом вече да Ви кажа аз?
Светът едва ли ще ни събере повторно.
Едва ли огън нов ще запламти за нас!

 

Едва ли пак жарава под клепачите
ще пари с мисълта за Вас в зори!
И с триста огнени сълзи да плачете,
угасналият огън - не гори!

© Божидар Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??