4 may 2007, 13:28

На сцената Живот 

  Poesía
738 0 22



На сцената Живот

Безпътна аз от теб отлитам,
навела със смирение очи.
Така е с любовта - не пита
нас двамата дали  ще ни боли!

Сърцето ми обаче не разбира -
от обич продължава да тупти...
И питам се защо ли по сценарий
уж двама сме, а толкова сами?!

© Мери Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??