21 mar 2021, 12:23

На сестра ми, с любов! 

  Poesía
801 1 0

Посвещение
...
Празнувам твоя юбилей,
държа в ръка кристална чаша,
не - шампанско ми налей,
а мъничко от силата ти свята.
Идва ден, когато всеки прави равносметка,
но ти - за нищичко не се кори.
Гордей се с минало, повече усмивки - в настояще,
а бъдещето с лекота и удоволствие да подреди
това, което криеш дълбоко в тихите мечти!
Какво са 50...просто 2 пъти по 25...
Сега живей!
И с нови и надеждни мисли душата сгрей!
Щом дишаш, значи имаш още много да направиш
за себе си, за някой близък, че дори и за света...
Мисията ти започва с рожденото начало,
и няма край, а само смислено пътуване, борба...
Продължавай да вълнуваш
с духовитост, чар!
Похвали се,
знаменито да празнуваш,
копнежи и желания да бъдат сбъднат дар!
Обичам те!
Подкрепата ти е незаменима,
сестричке, мила и добра!
Благодаря на Бога, че те има,
в рима, позволи ми, юбилея  да ти честитя!

© Красимира Генева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??