30 ene 2017, 0:12

На Ш. 

  Poesía » Filosófica, Verso libre
510 0 0

Истината е максимумът,

празното,

разпознато

след всяка загуба.

Истината е там

в травмата

от детството

от младостта

от страха

от старостта

в раздялата

с наивната вяра

и сблъсъка с

цивилизацията.

© Счетоводител Храбър Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??