15 nov 2011, 3:37

На сина ми 

  Poesía » Otra
3804 0 27

Вече чувствам: иска те света.

Ти принадлежиш му без остатък.

Майчина любов... Ех, суета.....

Все ще те деля оттук нататък...

 

....с театъра, съперник мой жесток.

Боят за сърцето ти си струва.

Сцената ми дава кратък срок

и след него....... ще те завоюва.

 

Чиги и декори, тежък грим,

влизаш лесно пак във чужда кожа.

Кой си ти? Комедиант и мим?

Гледам те с възторг от втора ложа.

 

Все не вярвам, че си моят син.

Друг си, непознат за мен, различен...

Грешник, странник, дявол, херувим...

Яростно, до болка те обичам....

 

http://www.youtube.com/watch?v=ut4L54f-qW4

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??