Цяла енциклопедия в рима
са твоите бели безчет.
Картина шедьовър е личицето ти,
която не би нарисувал никой поет.
Болезнено пробождане в сърцето -
е всяка твоя невинна сълза.
Дар си, Господен и свиден.
И стих се ражда винаги - щом погледна в очите ти!!!
© ГАЛИНА ДАНКОВА Todos los derechos reservados
Обичам те!