28 may 2017, 20:14  

На скорост без глагол 

  Poesía » Filosófica
388 0 0

                         Покоят е благоденствие."

                                               Конфуций

 

 

Динамика, задъхано време, промяна,

първичност, а не първоначалност.

 

Движение, вихреност, взаимозамяна,

търсачество, а не противоборство.

 

 

 

 

 

 

 

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??