May 28, 2017, 8:14 PM  

На скорост без глагол 

  Poetry » Phylosophy
389 0 0

                         Покоят е благоденствие."

                                               Конфуций

 

 

Динамика, задъхано време, промяна,

първичност, а не първоначалност.

 

Движение, вихреност, взаимозамяна,

търсачество, а не противоборство.

 

 

 

 

 

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??