Цяла нощ те обичах
И с какви ли не имена те наричах
Цяла нощ ти беше мой
От тогава не намирам покой.
Цяла нощ с любов ме даряваше,
Но със зората всичко избледняваше
Цяла нощ бях твоя,
А на сутринта се слях с безброя.
© Фа Todos los derechos reservados