22 ene 2006, 22:26

на съпруга ми 

  Poesía
1065 0 2
На съпруга ми

Често живота е малък театър,
Сцени с различни ,умели лъжи.
Някой желае попътен ти вятър,
Докато сам нож в гърба ти заби.
 
Вярваш на всеки приятел в кавички,
Даваш по много преди да си взел,
Грабят от тебе далечни и близки.
Извор да беше ,все пак би поспрел.
 
Носиш душа на детето наивно.
Радват те прости ,хвалебни слова.
Крачиш по риска тъй смело,безспирно.
Все си замислен във твойте дела.
 
Плуваш във буйни води на живота.
Сам си намираш спасителен бряг,
Търсиш почивка във стая самотна.
Понякога ставаш на себе си враг.
 
Носиш доволно лицето сценично.
Скрил си под маска една доброта,
Има във тебе там нещо различно,
Има богатство във тази душа.

03.11.2004

© Милена Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??