24 sept 2008, 19:45

На теб 

  Poesía » De amor
668 0 1

Любими, не спирам да мисля за теб,

сърцето ми тръпне и чака,

копнея за твойте целувки навред,

разтапям се цяла във мрака.

Обичам те, мили, ела ме вземи,

подай ми ръка и да тръгнем.

Води ме във рая, във ада дори

и ме люби до разсъмване.

© Бояна Драгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??