24 сент. 2008 г., 19:45

На теб 

  Поэзия » Любовная
626 0 1

Любими, не спирам да мисля за теб,

сърцето ми тръпне и чака,

копнея за твойте целувки навред,

разтапям се цяла във мрака.

Обичам те, мили, ела ме вземи,

подай ми ръка и да тръгнем.

Води ме във рая, във ада дори

и ме люби до разсъмване.

© Бояна Драгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??