Ти си тъй необикновен
и от Господ благословен.
Той във тебе сътвори
това, което сега си ти.
Изпълнил те е със копнежи и мечти,
за да радваш щастливите ми дни.
Той те прати тук при мен
да ме пазиш нощ и ден,
да ми помагаш във беди
и да споделяш моите мечти.
Той се радва от небето,
че е пълно ми сърцето -
от обич то към теб прелива
и със твоето се слива!!!
© Слънце слънце Todos los derechos reservados