23.11.2008 г., 1:47 ч.

На теб 

  Поезия » Любовна
557 0 0

Ти си тъй необикновен

и от Господ благословен.

Той във тебе сътвори

това, което сега си ти.

Изпълнил те е със копнежи и мечти,

за да радваш щастливите ми дни.

Той те прати тук при мен

да ме пазиш нощ и ден,

да ми помагаш във беди

и да споделяш моите мечти.

Той се радва от небето,

че е пълно ми сърцето -

от обич то към теб прелива

и със твоето се слива!!!

© Слънце слънце Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??