29 nov 2011, 11:25

На теб 

  Poesía » De amor
691 0 5

На ТЕБ

 

Няма да питам

Няма да питам защо и кога

ти тази съдба си избра

Помолих те нежно и с глас ела

Остани след "вечерния" час

 

Подскочи и хукна стремглаво

да гониш ти тръни в полето

Да правите кълба и вълма

Вятър да спирате със свойте тела

 

Остана неразбрана дори и от мен (до сетния ден)

пеперудено нежна в пламък свещен

Поспри се Вятър не спира се с длани

Носи само измами...

 

След време навярно разбрала

ще търсиш призрачно бяла

тоз пламък свещен

Но само свещта догоряла

напомня за него див и безпощаден

 

Рикардо Дакар/Виена 28/11/2011/ 01:15

© Рикардо-Дакар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??