31 ago 2013, 13:11  

На теб 

  Poesía » Filosófica
631 0 1

На теб

 

Благодаря ти аз за всичко,

за подкрепата, която даде ти на мен!

За грижите, с които си ме ти дарила,

този спомен ще го пазя всеки ден...

 

За сълзите, които си проляла,

за пречките направили живота топка от бодли,

за изпитанията, които всеки ден си ти търпяла,

жена си силна, нека любов в сърцето да блести.

© Красимир Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Връзката между майка и син е много силна, убеждавам се за пореден път!
Propuestas
: ??:??