31 авг. 2013 г., 13:11  

На теб 

  Поэзия » Философская
633 0 1

На теб

 

Благодаря ти аз за всичко,

за подкрепата, която даде ти на мен!

За грижите, с които си ме ти дарила,

този спомен ще го пазя всеки ден...

 

За сълзите, които си проляла,

за пречките направили живота топка от бодли,

за изпитанията, които всеки ден си ти търпяла,

жена си силна, нека любов в сърцето да блести.

© Красимир Тодоров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Връзката между майка и син е много силна, убеждавам се за пореден път!
Предложения
: ??:??