21 oct 2006, 20:52

На теб приятелю 

  Poesía
1124 0 5

Къде си?...
Толкова ми липсваш!

Дали си тъжен...
или уморен?

Дали пак чувства гърлото ти стискат?...

Как ли минава твоя ден?

Намери ли жена да те обича

да те прегръща нежно във нощта

на тебе свойта същност да обрича

и да направи дом за тебе през деня?

Не мога много да ти дам -

правя го без нужда от отплата.

Ти горд човек си... знам,

но няма по-жестоко от самотата.

© Зл Павлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??