Oct 21, 2006, 8:52 PM

На теб приятелю 

  Poetry
1137 0 5

Къде си?...
Толкова ми липсваш!

Дали си тъжен...
или уморен?

Дали пак чувства гърлото ти стискат?...

Как ли минава твоя ден?

Намери ли жена да те обича

да те прегръща нежно във нощта

на тебе свойта същност да обрича

и да направи дом за тебе през деня?

Не мога много да ти дам -

правя го без нужда от отплата.

Ти горд човек си... знам,

но няма по-жестоко от самотата.

© Зл Павлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??