21 окт. 2006 г., 20:52

На теб приятелю 

  Поэзия
1136 0 5

Къде си?...
Толкова ми липсваш!

Дали си тъжен...
или уморен?

Дали пак чувства гърлото ти стискат?...

Как ли минава твоя ден?

Намери ли жена да те обича

да те прегръща нежно във нощта

на тебе свойта същност да обрича

и да направи дом за тебе през деня?

Не мога много да ти дам -

правя го без нужда от отплата.

Ти горд човек си... знам,

но няма по-жестоко от самотата.

© Зл Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??