24 jul 2006, 10:57

На теб..с благодарност 

  Poesía
1638 0 20

Може и..
да сьм
те тьрсила.

Не помня.

Но пьтувах ли,
пьтувах..
между клетките
на тялото си.

Може и..
да сьм
те намерила.

Не помня.

Но те нося
дьлбоко
в себе си,
като усмивка.

© Николинка Станчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??