24.07.2006 г., 10:57 ч.

На теб..с благодарност 

  Поезия
1634 0 20

Може и..
да сьм
те тьрсила.

Не помня.

Но пьтувах ли,
пьтувах..
между клетките
на тялото си.

Може и..
да сьм
те намерила.

Не помня.

Но те нося
дьлбоко
в себе си,
като усмивка.

© Николинка Станчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??