На тебе
Случи се и с мене най-накрая
да обичам, както цял живот мечтая!
Чувство непознато връхлетя ме,
любовта внезапно завъртя ме!
Харесва ми, когато галиш ме с ръце
и караш моето сърце да спре...
да спре, запряло от наслада
в прегръдките на моето момче.
И чувствам се аз най-щастлива,
когато ти огряваш моя ден...
От думите ти, казани за мене,
политам в полет устремен!
Минутите, прекарани със тебе,
ме правят най-желаната жена.
Очите ти, отправени към мене,
ми дават само топлина!
Очите ти изгарящи поглеждам
и наум далече те повеждам.
Далече... само аз и ти
в облаци от смях, любов и сбъднати мечти!
Н. Николова
© Николина Николова Todos los derechos reservados