13 nov 2019, 20:37

На тебе 

  Poesía » De amor
765 5 7

Зимата носи твоя аромат,

не на канела, не на портокал!

Зимата мирише на уют!

И цялата нежност, която ти си събрал!

Навън е “най-топлото” време...

С най-много пеперуди в стомаха!

Навън мирише на тебе!

Мирише на уют!

© Мария Ив Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??