13.11.2019 г., 20:37 ч.

На тебе 

  Поезия » Любовна
766 5 7

Зимата носи твоя аромат,

не на канела, не на портокал!

Зимата мирише на уют!

И цялата нежност, която ти си събрал!

Навън е “най-топлото” време...

С най-много пеперуди в стомаха!

Навън мирише на тебе!

Мирише на уют!

© Мария Ив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??