Ти ме караш да се чувствам жива,
да бъда истински щастлива.
Живота ми изпълваш с смисъл всеки ден,
когато си до мен.
Будейки се сутрин рано, виждам в твоите очи
жажда за живот голяма, за безгрижни весели игри.
Ти си слънце в моя ден, ти си радостта в мен.
Ти си всичко онова,
за което аз живея на света!!!
© Слънце слънце Todos los derechos reservados