... това написах, след един дълъг размисъл, препрочитайки стихотворението "Пръстен " на Веселин Ханчев
За твойто тихо идване, което
така жадувам с цялото си същество,
за дадената ми ръка и сили влети
във миг на слабост и погубващо ме зло,
за твоята усмивка и подкрепа,
когато най-много търсех теб...
Благодаря за твоята утеха и...
че разтвори душата ми в добро,
за твойта вяра, нежност и доверие,
за туй, което е... и е било
и туй, което ще е помежду ни
сега и занапред... За туй,
че ти отнемаш от съня ми и
мисълта ми е обсебена от теб
и всеки ден, и всеки час и миг –
душата ми неистово желае
със теб да бъде и да се сгрее
от топлината на само твойта доброта,
аз искам да облагородя стаилото се в мен
сияние и двамата да сътворим
това, което дълго сме мечтали –
да преоткрием себе си - и аз, и ти...
и Любовта, която вечно сме желали...
22.04.2011г, гр. Велико Търново
© Мария Todos los derechos reservados