3 abr 2013, 22:24

***(на тръгване) 

  Poesía
796 1 21

                       ...close your eyes аnd just reach out your hands and touch me...


"Не ми махай за сбогом, трябваш ми!"*              


С кой друг да загърбя по пладне
светофарът озъбил се жадно
и дъждът и пороят от истини
всяка болка живяна напразно
всеки метър вървян без посоки

в непонятни до пръсване думи
в подивели от крясъци погледи
в барикади от плът помежду ни
всяка смърт овдовяла безименно
и възкръснала жадна за обич
и ръцете ти нощем в косите ми
и очите по мен
всеки порив...
всеки стон разпилян до завръщане
и покълнал по устни бездомен
тишината по пустите покриви
всяко утро без теб
всеки спомен...

 

 

*Из "Кажи здравей на рая" - mariq-desislava (Десислава Атанасова)

 

 

 

 

 

 

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??