23 abr 2023, 21:11

На тръгване 

  Poesía » De amor
467 0 0

На тръгване
 

Да се събудиш след сънуван сън
от уют, разнежване и всеотдайност - 
в простора звезден си делил нощта
с душата близка в тая необятнос!

 

Сънят не се нощува във постеля -
в парадокс на думи обещания, 
възможно е в приказен театър
да вълшебства, да бъде пледоария

 

от чувства намълчани през деня
несрещнали щастливата случайност - 
да се разтворят точно във мига
останал неживян и във потайност!

 

Ще се усмихне утрото над теб
и сънят омайно ще си тръгне,
ще те обгърне оня аромат
на сутринта
от любовта, която най - боли на тръгване!

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??