Неведоми са пътищата Божии...
След себе си оставяш светла диря!
Да помълчим. Венец да сложим.
Легендите - те просто не умират!
ЕДНА ЦИГУЛКА БЕЗУТЕШНО ПЛАЧЕ
ЗА БЪЛГАРСКИЯ ЧАРЛИ ЧАПЛИН...
ПОКЛОН!
© Димитринка Калева Todos los derechos reservados