Ти ли беше този, който чаках?
Ти ли или някой друг...
проправил към сърцето ми пътека
с огън, с пламък или с леден звук?
Кажи ми, ти ли беше?
Теб ли чакам цял живот?...
Ако беше ти, до мен ли щеше днес да си?
Сега не съм сама!
Има кой да ме обича!
© Милена Todos los derechos reservados