19 ene 2011, 20:29

На върха 

  Poesía » De amor
462 0 0

(вдъхновена от испанска поезия)

 

 

      От срещата ни на върха -

        въздъхвам,

     че съм на чист

       въздух.

   Събуди в мен...

      желание

  и отворих сърцето си

     към небето.

   Изпълни с дух -

     тялото ми.

  Бяхме се слели,

    душа с душа.

 Бяхме в унисон.

 Можехме да крещим,

   защото светът

   беше станал

   спокоен и тих!!!

 

http://www.youtube.com/watch?v=nREV8bQJ1MA

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??