24 abr 2008, 19:58

На върха на листото 

  Poesía
605 0 4

 

Като капка на върха на листото,

полюшвам се...

Кога ще се отроня?

 

Като река, хваната в руслото,

лутам се...

Кога ще прелея?

 

Като вятър, заклещен във клоните,

дърпам се...

Кога ще полетя?

 

Вчера не успях,

но може би утре...

а не е ли по-добре сега!

© Елена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??