27 sept 2007, 9:10

На ятата път да стори 

  Poesía
607 0 17
Разтвори есента бедра
и облаци се разтуптяха...
По жилите на таз земя
горчиви друми се разляха!
Гръдта й натежа от плод...
С тръпчиво засладнили устни
целуна всеки жаден грозд,
косите си смолисти пусна...

С гладки длани тя засенчи
слънчевия диск. И стисна
в златните си здрави шепи
парещия миг. Разплисна
соковете си любовни
по въздушните танцьори!
С дъждове пръстта разрони...
На ятата път
да стори!

© Катя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??