5 abr 2018, 13:48

На загиналите във фабриката в Горни Лом 

  Poesía » Civil
450 0 3

На загиналите в Горни Лом

 

Като птици литнахте в небето.

Бог ви даде ангелски крила.

И сега сте нейде там, където

няма болка, злоба и лъжа!

 

Облак се издигна в синевата.

В него бяха вашите души!

Ние носим облака в сърцата.

И от него много ни боли!

 

Трудно се навиква с празнотата.

С липсата на чакания глас!

С тропота отвънка на вратата:

върнах се! Отново съм при вас!

 

Нека Бог прости ви греховете

тук, във този свят на суета!

Там благосовени вие бъдете!

Там далеч във Райската земя!

 

© Георги Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??